Fotografie Arieta, Het bedrijf

Wie ben ik?
Omdat ik tijdens mijn werk best dicht bij jou kom vind ik het fijn om ook wat meer over mijzelf te vertellen. Want natuurlijk is het voor jullie ook leuk om te zien/lezen wie ik nou eigenlijk nog meer ben dan alleen die fotograaf achter de camera….

Trotse mama
Ik ben een supertrotse mama van 2 dochters (die gelukkig ook graag voor mijn camera staan) en al sinds mijn 16e samen met mijn grote liefde! (…en ik ben inmiddels de 40 al gepasseerd dus… ).
Mijn gezin betekend naast fotograferen heel veel voor mij. Zonder die drie kanjers thuis zou ik niet zijn geworden wie ik nu ben! Mede door de geboorte van onze oudste dochter is mijn passie voor fotografie enorm gegroeid!

Hobby’s
Mijn hobby’s zijn hardlopen, jaja…..er moet ook tijd zijn om wat aan je conditie te werken en een beetje in shape te blijven. Dat probeer ik zo’n 2x per week te doen. Af en toe schrijf ik me ook in voor een hardloopevenement want dan heb ik toch een soort stok achter de deur. Stiekem ben ik best fanatiek……de wedstrijd winnen, daar ben ik op dat gebied niet goed genoeg voor, maar mijn eigen tijd verbeteren of een doel stellen wat gehaald moet worden…dat is toch meestal wel mijn drijfveer!

Af en toe een filmpje met de kids of mijn man (…wat klinkt dat lekker burgerlijk…) en op zijn tijd heerlijk uit eten daar word ik ook blij van. Evenals een avondje op de bank, wijntje….kaasje…..haardje aan….!

Vakantie
Vakantie is echt ‘me and my familytime’! Heerlijk 3 weken tijd voor elkaar en genieten! Ik heb al aardig wat landen gezien in mijn leven, maar Noorwegen, Griekenland, Italië en IJsland zijn tot op heden wel mijn favoriet. Noorwegen en IJsland vanwege de fantastische natuur. Overweldigende gebergten, meren, ijspartijen en landen waar je heerlijk alleen op de wereld kunt zijn in de ongerepte natuur.
Italië en Griekenland vanwege de zon, strand, het lekkere eten. Dat geeft mij het ultieme vakantiegevoel…… Ik kan niet wachten tot we weer gaan.

Bucketlist
Op mijn bucketlist staan nog wel een aantal dingen die ik ooit graag zou willen doen. Bijvoorbeeld Zuid Afrika/Namibië of New York bezoeken. En ik heb mijn hele leven al eens een stormbaan in het leger willen afleggen…….het is er tot op heden alleen nog nooit van gekomen (en ik weet ook niet of het zo verstandig is om dat nou hier te vermelden…..). Parachutespringen kon ik een paar jaar geleden al afvinken, maar ook dat zou ik zo nog een keer doen! Wat is dat een gaaf en vrij gevoel!

Wat vind ik nou zo leuk aan bruidsfotografie?
Nou, daar kan ik heel kort over zijn….ALLES!
Van het meedenken met het bruidspaar tot de feestvreugde op de dansvloer! De liefde, prachtige bruidsparen, mooi aangeklede gasten, emotie en gezelligheid. Elke bruiloft en elk bruidspaar is anders en dat maakt het zo ontzettend leuk! En mijn doel is om de mooiste momenten zó vast te leggen, dat een bruidspaar hun dag nog keer op keer kan herbeleven als ze de foto’s hebben ontvangen!

Ook vind ik portretfotografie super om te doen. Puur, echt, spontaan…zijn wie je bent en dat terugzien in de foto!
…Of lekker stoer, op locatie, eventueel met flitslicht om het geheel te versterken. Heel anders, maar ook zeker heel gaaf!

Fotografie Arieta
Zoek je een spontane fotograaf voor je bruiloft of portretshoot?
Dan denk ik dat wij een klik zullen hebben! Flexibel en gevoel voor humor, meedenken met mijn klant ……en ja….ook af en toe een traantje wegpinken achter mijn camera….want emotioneel wordt ik er vaak wel van (sorry….). Twijfel dus niet en neem contact met me op! Ik vertel je graag wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Liefs Arieta